Vékonyított szemüveglencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya egyfókuszú vékonyított szemüveglencsék 50% kedvezménnyel

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA:
2019. július 22- augusztus 31.

MEGHOSSZABBÍTOTTUK SZEPTEMBER 30-IG!

Hoya egyfókuszú vékonyított szemüveglencse akció

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Hilux és Nulux Eyas 1.6 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
  • Hilux és Nulux Eynoa 1.67 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
  • Nulux Eyvia 1.74 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
  • Nulux Identity V+ egyfókuszú szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A vékonyított szemüveglencse alapanyagait egyedülálló kialakítás és teljesítmény, valamint páratlan optikai tulajdonságok jellemzik. Erősek, rugalmasak, vékonyak, könnyűek és 100% UV-védelmet nyújtanak viselőiknek.

Az Eyas 1.60 az egyik legkedveltebb szemüveglencse alapanyag. A viselő számára az optikai tisztaságot és a kivételes kényelmet jelenti. Az Eyas 1.6 vékonyított szemüveglencse az alacsony vagy közepes korrekciót igénylők számára nyújt ideális megoldást.

Az Eynoa 1.67 kiváló minőségű, vékonyított szemüveglencse alapanyag, amely lépést tart a legújabb divattrendekkel. Vékony és könnyű, ugyanakkor erős és rugalmas alapanyag, amely kényelmet és elegáns megjelenést biztosít viselőjének. Az Eynoa 1.67 szemüveglencse elsősorban azon szemüvegviselők számára ideális, akik mérsékelten magas vagy magas pluszos vagy mínuszos korrekciót igényelnek, és erős, elegáns lencsére van szükségük.

Az Eyvia 1.74 a Hoya legvékonyabb műanyag alapanyaga. Ennek köszönhetően ideális megoldást nyújt azon szemüvegviselők számára, akik erős pluszos vagy mínuszos korrekciót igényelnek, mivel nem nagyítja vagy kicsinyíti a szemet. Ez a szemüveglencse alapanyag még a legkifinomultabb vásárlói számára is tökéletes választás lehet, könnyű súlyának és elegáns megjelenésének köszönhetően.

A Nulux Identity V+ szemüveglencse viselői személyes vizuális igényei, valamint a kiválasztott keret és a viselési körülmények figyelembevételével, ez a forradalmi lencse megerőltetés nélküli fókuszálást és kiváló látásélességet biztosít. A Hoya szabadalmaztatott Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően, ez a termék optimális binokuláris teljesítményt biztosít minden szemüvegviselőnek. Az eredmény: tökéletes látás minden látásirányba, illetve páratlan vizuális élesség a lencse teljes felületén.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

A promóciónk során 50% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya katalógus listaáraiból. A fenti lencsék minden réteggel részt vesznek ajánlatunkban. A Sensity lencsék rendelésekor a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik. Az akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Az akciós termékek pontos listáját keresse üzletünkben! Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.