Tavaszi multifokális lencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya multifokális szemüveglencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2021. április 6 – 30.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Daynamic multifokális szemüveglencse
  • Balansis multifokális szemüveglencse
  • iD LifeStyle3 és 3i multifokális szemüveglencse
  • MyStyle V+ multifokális szemüveglencse
  • MySelf multifokális szemüveglencse

TERMÉKAJÁNLÁS:
A multifokális szemüveglencséket azon presbiópoknak ajánljuk, akik nem szeretnék a szemüvegeiket cserélgetni távoli- és közeli nézés közben.

A Hoya legjobb multifokális lencséje
A Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!
A MyStyle V+ a Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Ajánljuk minden vásárlója számára, aki tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!
MyStyle V+ a világ első progresszív lencséje, amely a két szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli a binokuláris lencsetervezés kalkulációja során. A Hoya digitális alkalmazásainak felhasználásával kikalkulálható az optimális tervezés mind a távoli, mind a közeli és közép-távoli zónák esetében, számításba véve a keret paramétereit is, gyakorlatilag korlátlan tervezési variációt hozva létre.

Prémium progresszív szemüveglencsék

A LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.
A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

A Balansis multifokális lencsék még szélesebb vásárlóközönség számára teszi elérhetővé a továbbfejlesztett technológia vívmányait. A három bizonyított Hoya technológia felhasználásával készülő Balansis lencsék rendkívüli vizuális kényelmet biztosítanak minden távolságra, és tökéletes megoldást jelentenek a modern élet mindennapi tevékenységei (pl. digitális eszközök használata) közben.
A Balansis lencsék tervezésekor az alábbi technológiákat használtuk el:

  • Látómező Kiterjesztési Technológia: tiszta, torzításmentes látómezők
  • Dupla Felületkialakítási Eljárás: megerőltetés nélküli váltás közelre, azonnali fókuszálás a digitális eszközökre vagy a nyomtatott kiadványokra
  • Látómező Stabilitási Technológia: stabilitásérzés mozgás és lépcsőzés közben

A Daynamic multifokális lencséket azon presbiópoknak ajánljuk, akik költséghatékony progresszív megoldást igényelnek vagy egy minőségi, tartalék progresszív szemüvegre vágynak, illetve azok számára, akik első multifokális lencseviselők. A Hoya Daynamic a hátsó felületi tervezési technológiajának köszönhetően egy rendkívül széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben. A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a fent felsorolt multifokális szemüveglencsék áraiból.
Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.