Nulux egyfókuszú szemüveglencse család

Az Hoya egyfókuszú lencséi a természetes látást hangsúlyozzák és olyan látáshibákat korrigálnak, mint a rövidlátás, a távollátás, az asztigmia vagy a presbyopia.
A Hoya-nál számtalan innováció segítette az egyfókuszú lencsék tervezésének tökéletesítését, így született meg a Nulux lencsecsalád.
Az aszférikus lencsék (Nulux tervezés) nagyobb, torzításmentes látómezőt biztosítanak, míg a dupla aszférikus lencsék (Nulux EP tervezés) éles látást garantálnak minden irányba a lencse teljes felületén.

Nulux logo

Nulux

Aszférikus lencsék

Modern egyfókuszú lencsetípus, csökkentett szél- és középvastagsággal. Esztétikus, magas dioptriaérték esetén is csak minimális mértékben nagyítja vagy kicsinyíti a szemet. TrueForm tervezésben is elérhető.

Nulux Active logo

Nulux Active

Extra energia a szemnek

A Nulux Active a Hoya egyfókuszú lencséinek kibővítését reprezentálja. Egy lencse, amely teljes mértékben az intenzív és dinamikus életmódhoz lett igazítva, lehetővé téve, hogy azokat a vásárlókat is elérjük, akik extrább teljesítményt várnak, mint amit a hagyományos egyfókuszú lencsék nyújtani képesek.
TrueForm kialakításban is elérhető.

A Nulux Active lencsék előnyei:

  Biztosítja a szem és az idegrendszer pihentető egyensúlyát
  Hosszabb ideig fitten tartja a szemet
  Megelőzi a szemfáradtságot és a fejfájást
  Javítja a teljesítőképességet
  Kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra

Kiknek ajánljuk?

Hoya Nulux Active lencseA Nulux Active szemüveglencsék állandó viseletre ajánlottak. Ajánljuk azoknak a 15-45 éves szemüvegviselőknek, akik gyakran dolgoznak számítógépen, gyakran használnak okostelefont, tabletet, illetve gyakran olvasnak.
A Nulux Active szemüveglencse segíti idegrendszerünket a közeli alkalmazkodásban, így a közeli tevékenységgel töltött hasznos időtartam meghosszabbodhat, anélkül, hogy a szemüvegviselő szemfáradtságot, fejfájást, kimerültséget érezne.
A Nulux Active lencsét olyan embereknek tervezték, akik tevékeny, dinamikus életet élnek és napközben különböző távolságokba kell fókuszálniuk, a munkahelyükön és szabadidejükben egyaránt. A Nulux Active két dioptria átmenettel kapható: +0.53D és +0.88D. Az előbbi a 20 év körüli korosztályt kívánja megcélozni, az utóbbi, pedig a fiatal presbióp szemüvegviselőket.

Fitten tartja szemeit

A Nulux Active előnye: fókuszpont váltás megerőltetés nélkül, valamint éles és tiszta látás egész nap.
Szakértően megfogalmazva: Az alig észlelhető dioptria átmenet nagyon fokozatosan éri el a +0,53D vagy +0,88D-t, és olvasó-, valamint közeli távolságra segíti a látáskorrekciót. A fokozatos progresszió ellenére, mely a távoli korrekciótól indul, a tökéletesen kiegyensúlyozott dioptriaelosztás miatt a lencse egyfókuszú lencse érzetét kelti. A vízszintes és függőleges aszimmetriának és aszferizációnak köszönhetően, amely külön-külön valósul meg a jobb és bal lencsén, átfedő retinális kép jön létre. Mindez kiegyensúlyozott binokuláris látást biztosít a közeli és az olvasótávolságra is.

Nulux EP logo

Nulux EP

A valóra vált álom: személyre szabott korrekció

Nulux EP FreeForm egyfókuszú szemüveglencsék

A dinamikus életstílus dinamikus látást igényel, ehhez pedig olyan lencsére van szükség, mely korlátok nélküli, éles látást biztosít minden irányba. A Hoya megalkotta ezt a lencsét, a Nulux EP dupla aszférikus lencsét.

A Hoya erőfeszítéseinek eredménye egy jelentős fejlesztési áttörés az optika világában. A Nulux EP lencse tökéletes látást biztosít minden irányba és ugyanakkor teljes mértékben alkalmazkodik a modern és aktív életvitel igényeihez.

Az új és továbbfejlesztett számítási eljárás, a ‘Kiszámított Látásélesség” és a különleges csiszolási technológia a “Freeform Cutting Technology” együttes alkalmazásának köszönhetően a Nulux EP kivételes optikai teljesítményt nyújt. A laposabb görbület biztosítja a kellemes megjelenést, mivel a lencse így vékonyabb és könnyebb ezért természetesebb hatást kelt.
A Nulux EP az esztétikum és az optikai teljesítmény ideális kombinációja.

Nulux iDentity V+ logo

Nulux iDEntity V+

Személyre szabott egyfókuszú szemüveglencse

A Nulux iDentity V+ a Hoya exkluzív, FreeForm egyfókuszú lencséje, amely a szemüvegviselők egyedi vizuális igényeinek megfelelően, személyre szabottan kerül kialakításra. A Nulux iDentity V+ tökéletes látást biztosít viselőjének minden irányba, miközben páratlan vizuális élességet nyújt a lencse teljes felületén. Ez a csúcsminőségű termék a Hoya folyamatos, intenzív kutatás-fejlesztési tevékenységének és legújabb technológiai eljárásainak köszönhetően jött létre.

Kinek ajánljuk?

A prémium minőségű Nulux iDentity V+ célcsoportja azok az egyfókuszú szemüveglencse viselők, akik nagyra értékelik a csúcsminőségű termékeket, és éles látást igényelnek, bármerre is néznek. Divattudatosak és az elsők között próbálják ki a technológiai újdonságokat. Azok a vásárlók, akik olyan szemüveglencsére vágynak, mely a személyes életstílusuknak és szemüveg viselési szokásaiknak megfelelően kerül kialakításra.

A Nulux iDentity V+ szemüveglencsék előnyei:

  Éles látás minden látásirányba
  Tiszta, természetes látómező bárhol, bármikor
  Elegáns megjelenés
  Tökéletesen megfelel a modern, dinamikus életstílus igényeinek
  Pontról-pontra történő FreeForm tervezés és felületkialakítás