Nálunk a kontaktlencse öltöztet!

Vásárolj 2 doboz AIR OPTIX terméket és akár 4 000 Ft értékű H&M ajándékkártyát kaphatsz ajándékba!

Az akció időtartama:
2018. szeptember 17 – november 16.

Nálunk a kontaktlencse öltöztet!
Az akció során a kontaktlencse vásárlók az alábbi ajándékokra jogosultak:
• 2 doboz 3 darabos AIR OPTIX kontaktlencséhez ajándékba adunk 1 db 2 000 Ft értékű H&M ajándékkártyát
• 2 doboz 6 darabos AIR OPTIX kontaktlencséhez ajándékba adunk 2 db 2 000 Ft értékű H&M ajándékkártyát

Az akcióban résztvevő kontaktlencse típusok:
• AIR OPTIX plus HydraGlyde
• AIR OPTIX AQUA Multifocal
• AIR OPTIX for ASTIGMATISM
• AIR OPTIX NIGHT&DAY AQUA

Termékajánlás:
Az Alcon Air Optix kontaktlencse-családjának legújabb tagja az Air Optix Plus HydraGlyde havi cseréjű kontaktlencse. Az Alcon nedvesítő technológiája, a HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix megtalálható a gyártó premium minőségű ápolófolyadékaiban is, mint az OPTI-FREE PureMoist és az AoSept Plus with HydraGlyde ápolószerekben is. A HydraGlyde technológia kifejezetten a szilikon-hidrogél alapanyagú lencsék igényeihez igazodva lett kifejlesztve: ágensei beágyazódva a lencse felszínébe blokkolják a hidrofób területeket és magukhoz vonzzák a nedvességet, illetve meg is tartják azt, így biztosítják a hosszantartó kényelemérzetet kontaktlencse-viselés közben.

Az AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL kontaktlencsének köszönhetően most megismerheti a kontaktlencse-viselet egy új, innovatív módját. Olvasástól a számítógép előtt történő munkavégzésen át az autóvezetésig. Az AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL optimális viseletet biztosít közeli és köztes látás esetén egyaránt úgy, hogy közben nem befolyásolja a távoli látást. A lencse centrumában található „olvasó zóna” segítségével a közeli tárgyakra szeme jobban tud fókuszálni. A zónák közötti fokozatos átmenetnek köszönhetően válik optimálissá a köztes látás anélkül, hogy mindez a távoli látás rovására történne..

Az AIR OPTIX család tagja az AIR OPTIX for ASTIGMATISM asztigmiás páciensek részére került kifejlesztésre. Az asztigmia, a szaruhártya alakjának szabálytalansága miatt homályos, elmosódott látást eredményez. Sok kontaktlencse viselőnek van asztigmiája. A finom különbségek a szaruhártya alakjából adódnak.

A Ciba Vison új fejlesztése a TriComfort technológia, melynek segítségével 5x nagyobb az oxigén áteresztő képessége az AIR OPTIX lencséknek, mint a hagyományos lencséknek. Ez, párosítva a lencse kiváló nedvességmegtartásával, eredményezi az egyik legkényelmesebb kontaktlencsét. Ezt a kényelmet az Air Optix Night&Day Aqua lencsékkel 30 napon át éjjel-nappal érezheti. Pontosabban azt se fogja érezni, hogy bent van a kontaktlencse. Az ápolószert el lehet felejteni. Véletlenül sem fognak a lencsék tisztítás közben megsérülni.

TOVÁBBI TUDNIVALÓ:

A H&M ajándékkártyák Magyarország bármelyik H&M üzletében és a hm.com oldalon is beválthatók 2020. szeptember 7-ig. A H&M üzleteiről az alábbi linken tájékozódhat: Üzletkereső