Multifokális szemüveglencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
30% kedvezmény új szemüvegéből komplett szemüvegkészítés esetén

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA:
2019. július 15- augusztus 31.

MEGHOSSZABBÍTOTTUK SZEPTEMBER 15-IG!

Hoya multifokális lencse akció

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Amplitude TrueForm multifokális szemüveglencsék
  • Daynamic multifokális szemüveglencsék
  • Lifestyle3 FreeForm multifokális szemüveglencsék
  • MyStyle V+ és MyStyle V+ EyeGenius multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A multifokális szemüveglencséket azon presbiópoknak ajánljuk, akik nem szeretnék a szemüvegeiket cserélgetni távoli- és közeli nézés közben.

Az Amplitude TrueForm multifokális szemüveglencsét azoknak a presbióp Vásárlóknak ajánljuk, akik progresszív konstrukciót keresnek kedvező áron.

A Daynamic multifokális lencséket azon presbiópoknak ajánljuk, akik költséghatékony progresszív megoldást igényelnek vagy egy minőségi, tartalék progresszív szemüvegre vágynak, illetve azok számára, akik első multifokális lencseviselők. A Hoya Daynamic a hátsó felületi tervezési technológiajának köszönhetően egy rendkívül széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben. A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. E lencsék 3 változatban kaphatóak, könnyen megrendelhetőek, továbbá gyors megszokást és magas elégedettségi szintet biztosítanak viselőiknknek!
A LifeStyle 3 szemüveglencséket minden presbióp szemüvegviselőnek ajánljuk, aki személyre szabott, a mindennapi tevékenységeihez optimalizált, ugyanakkor könnyen megszokható szemüveglencsét szeretne.

A MyStyle V+ a Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Ajánljuk minden vásárlója számára, aki tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!
MyStyle V+ a világ első progresszív lencséje, amely a két szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli a binokuláris lencsetervezés kalkulációja során. A Hoya digitális alkalmazásainak felhasználásával kikalkulálható az optimális tervezés mind a távoli, mind a közeli és közép-távoli zónák esetében, számításba véve a keret paramétereit is, gyakorlatilag korlátlan tervezési variációt hozva létre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Promóciónk során komplett multifokális szemüveg (szemüvegkeret+multifokális szemüveglencse) vásárlása esetén biztosítjuk a 30% kedvezményt új szemüvege árából. A fenti lencsék minden réteggel részt vesznek ajánlatunkban. A Sensity lencsék rendelésekor a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat árát. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.