Legyen mindig fókuszban a Hoyalux iD MyStyle V+ multifokális szemüveglencsével

Bemutatjuk a Hoya prémium kategóriájú multifokális szemüveglencse családjának legújabb tagját, a Hoyalux iD MyStyle V+ progresszív szemüveglencsét, mely 2013. október 1-től vásárolható meg.

Hoyalux iD MyStyle V+

A Hoyalux iD MyStyle V+ a Hoya vásárlói felmérési eredmények teljes körű figyelembe vételével került kifejlesztésre, így a létező legjobb teljesítményt biztosítja a szemüvegviselők által megjelölt 5 legfontosabb tényező esetében (egyszerű képváltás a távoli és közeli képek között, az olvasórész könnyű megtalálhatósága, kényelmes látás olvasás közben, tiszta torzításmentes látómező, könnyű megszokás).

A Hoyalux iD MyStyle V+ lencsék elkészítéséhez a Hoya legújabb, legmodernebb, forradalmi lencsetervezési és gyártástechnológiai eljárásait használták fel, ezáltal a személyre szabott szemüveglencse fogalma még magasabb szintre emelkedett.
Bármilyen tevékenységeket végezzen is Ön mindennapjai során, a Hoyalux iD MyStyle V+ kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít majd Önnek, bárhol, és bármikor!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jeSAat9SwTU[/youtube]

Személyre szabott szemüveglencse csak nekem!

Egy személyre szabott multifokális lencse esetében, mint amilyen a Hoyalux iD MyStyle V+ is, nem csak a vásárló mérési adataira és az igényelt korrekció megadására van szükség, hanem információkkal kell rendelkezni a viselő egyéni sajátosságait illetően is. Az emberek ugyanis különböző tevékenységeket végeznek, különböző életstílussal, igényekkel, szemüveg viselési szokásokkal rendelkeznek és korábbi szemüveg viselési tapasztalatuk is eltérő lehet.

Az mérési adatokon és a választott keret típusán túl azonban a Hoyalux iD MyStyle V+ esetében az életstílust, valamint a szemüveg viselési szokásokat és tapasztalatot is fel kell, illetve lehet mérni. Ilyen tényezők például, hogy a szemüvegviselő a nap mekkora százalékát és mely részét tölti kültéren, illetve beltéren, mennyi időt tölt digitális média használatával, milyenek az olvasási, vezetési, sportolási szokásai és milyen a munkakörnyezete.

A konzultáció és a szemvizsgálat során az optikus minden tényezőt rögzíthet, amely befolyásolhatja a megfelelő távoli, közeli és közép-távoli zóna kialakítását és lépésről lépésre rögzíti azt.
A rögzített adatok alapján az új Hoya iDentifier algoritmus kikalkulálja az optimális tervezést mind a távoli, mind a közeli és közép-távoli zónák esetében is, majd a legideálisabb elosztást alakítja ki ezekből minden szemüvegviselő számára. Ez az egyedülálló eljárás, ami gyakorlatilag korlátlan tervezési variációt kínál, 100%-ban személyre szabott profilt hoz létre, akár a legbonyolultabb vizuális követelmények fennállása esetén is.

Ezen felül pedig a Hoyalux iD MyStyle V+ a Hoya minden alapanyagával – színezés nélküli, színezett és fényresötétedő változatban is – elérhető, hogy semmiben se kelljen kompromisszumot kötnie.

Hoyalux iD MyStyle V+ logo

Miben más a Hoyalux iD MyStyle V+, mint a többi progresszív szemüveglencse?

Felmérések szerint az európai presbyóp szemüvegviselők 73%-a igényel különböző korrekciót a jobb és bal szemére. Akár a legkisebb eltérés esetén is a fénysugár más szögben érkezik a jobb és bal lencsére. Ez pedig vizuális egyensúlyhiányt okozhat, ami a szem megerőltetését, valamint szemfáradtságot, szemégést és fejfájást is előidézhet. Ezek a tünetek gyakran nehezen felismerhetőek észrevehetők és sokszor nem is derül ki, hogy a szemüveg okozza őket.

A Hoyalux iD MyStyle V+ a világ első progresszív lencséje, ami a jobb és bal szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli a lencsetervezés során. Ezt az eljárást Binokulárs Harmonizációs Technológiának nevezik és ez biztosítja a megfelelő korrekciót a lencse felületének mindegy egyes pontján, teljesen a jobb és bal szem igényeire szabva azt.

Az eredmény pedig könnyed, megerőltetés nélküli fókuszálás, állandó stabilitásérzés és tökéletes mélységérzékelés.

A Hoya a Hoyalux iD MyStyle V+ tervezése során valós körülmények között végzett szimulációk alkalmazásával garantálja a maximális vizuális teljesítmény elérését. Ennek köszönhetően a szemüvegviselők tökéletes stabilitásérzést és jobb mélységészlelést tapasztalhatnak meg bármilyen látási körülmények között.

A Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencséket ultrakönnyű, ugyanakkor rendkívül tartós alapanyagból készítik. Emellett pedig a Hoya prémium kategóriájú tükröződéscsökkentő felületkezelésével van ellátva, mely megóvja szemüveget a karcolásoktól, víz- és szennyeződéstaszító hatásának köszönhetően könnyű tisztíthatóságot is biztosít.

A Hoyalux iD MyStyle V+ egy tökéletesen személyre szabott progresszív szemüveglencse, mely hosszú évekig kényelmes viseletet, kristálytiszta, éles látást, stabil látómezőt biztosít viselőjének az élet minden fontos pillanatában.