Kezdődik az iskola!

NAGYSZABÁSÚ ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya Kids lencsék 20% kedvezménnyel + AJÁNDÉK sorsjegy minden pár Kids lencse mellé!

Az akció időtartama: 2019. augusztus 12. – október 31.

Iskolakezdési akció

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:
• Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
• Hilux Kids 1.50 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:
Hoya Kids lencsék a gyermekek életmódjához és speciális igényeihez kifejlesztett szemüveglencsék.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Az akció ideje alatt a Hilux Kids PNX 1.53 MAP és Hilux Kids 1.50 MAP lencsék szállítási ideje automatikusan 4 munkanapra változik. Az akció során, a fenti kedvezmény mellett, minden pár Hoya Kids lencse mellé egy sorsjegyet is adunk ajándékba, amellyel értékes ajándékokhoz lehet jutni!

REGISZTRÁCIÓ MENETE: A HOYA Ajándéközön weboldalon szükséges leadnia a kupon kódját, illetve az oldalon kért egyéb adatokat (vásárló neve és e-mail címe, illetve az optika neve és címe) a nyereményjátékban való részvételhez, legkésőbb 2019. november 14-ig.

A SORSOLÁS MENETE: A sorsolásra 2019. november 15-én kerül sor. A sorsolás alkalmával 30 db nyertes kód kerül kisorsolásra, amelyekkel a fenti nyeremények közül nyerhetnek vásárlói.

AZ AJÁNDÉKOK KIKÜLDÉSÉNEK MENETE: A nyerteseket e-mailben a Hoya értesíti a nyereményéről, illetve arról, hogy melyik optikában veheti át a nyereményt. Az optikák a nyertesekkel felveszik a kapcsolatot, hogy egyeztessenek mikor tudja átvenni a nyereményét a kijelölt üzletben. Értesítéstől számított 30 napon belül kérjük vegye át nyereményét!

A 2019. november 14. után leadott kódok nem vesznek részt a nyereményjátékban. A nyeremény készpénzre nem váltható. A Hoya Lens Hungary Zrt. a nyereményjáték során képződő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki. A nyeremény felhasználásával kapcsolatban felmerülő, fogyasztót érintő adókat és járulékokat a Hoya Lens Hungary Zrt. fizeti.

AJÁNDÉKOK:
• 10 db Fujifilm Instax Mini 9 fényképezőgép
• 10 db Harry Potter Roxforti Fúriafűz LEGO készlet
• 10 db Heavy Tools „EWERT18” típusú, 32 literes hátizsák