Kedvezmények a Látás Hónapja alkalmából!

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya multifokális lencsék 40% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2020. október 1 -31.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Daynamic multifokális szemüveglencsék
  • Balansis multifokális szemüveglencsék
  • magasabb kategóriás multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Balansis szemüveglencsék

Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkotta meg a Hoya, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak!

Daynamic szemüveglencsék

Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!

Prémium kategóriás multifokális lencsék

Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

Akciónk során 40% kedvezményt biztosítunk Önnek a Daynamic és Balansis, és magasabb kategóriás multifokális szemüveglencsék áraiból. Az akcióban a fenti termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció árára nem. Akciós áraink más kedvezménnyel nem összevonhatóak.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.