Hoyalux ID dupla felületkialakítású progresszív lencsék

Hoyalux iD progresszív lencsecsalád: a multifokális lencsék legújabb generációja, mely stabilitást és éles látást garantál.

Elmúlt 40 éves és az éles látás már problémát jelent közelre és távolra egyaránt? Szeretne olyan szemüveget viselni, amivel minden távolságra jól lát, de illeszkedik a mindennapos tevékenységeihez is?

A HOYA folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően piacra dobta a minden korábbi lencsénél tökéletesebb látásélményt és teljesen egyedi felületkialakítást biztosító Hoyalux iD szemüveglencséket.
A Hoyalux ID multifokális lencsecsalád tagjai mind egyéni kívánalmaknak megfelelő progresszív lencsék.

hoyalux-id

Az elmúlt években a Hoya számos kutatást végzett, hogy multifokális lencséit tökéletesíthesse. A legújabb fejlesztések a lencse stabilitásának növelésére koncentrálnak, valamint arra, hogy az éles látás minden irányba biztosított legyen. A fényáteresztésen alapuló tervezésünk tökéletesen kiegyensúlyozott binokuláris látást modellez.

A progresszív tervezések legújabb generációjának kiváló példája a Hoyalux iD, melyet a viselők igényei alapján alakítottak ki, hogy kövesse a szem természetes viselkedését.
A Hoyalux iD kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra. Függetlenül attól, hogy Önnek milyen erősségű korrekcióra van szüksége a Hoya modern multifokális lencséi éles látást biztosítanak. Győződjön meg erről a saját szemével!

A Hoyalux iD termékcsalád tagjai a Hoyalux iD FreeForm csiszolási technológiával készülnek. Az így létrejövő, úgynevezett „integrált dupla felületkialakítású” progresszív lencsék – amelyeket a Hoya fejlesztett ki a világon először – kombinálják a külső és a belső progresszív felületkialakítású lencsék előnyeit.

A Hoya legmodernebb progresszív lencséi ötvözik a legfejlettebb technológiát és a viselési komfortot, valamint mindenkor optimális korrekciót biztosítanak, így visszaadják Önnek a fókuszált látás élményét.

[youtube]http://youtu.be/Sw2QL9b685k[/youtube]