Adventi ajánlat

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Szemüveglencsék digitális eszközökhöz 40% kedvezménnyel!

Akció időtartama: 2020. december 8 – 14.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • raktári SYNCIII digitális szemüveglencse minden rétegével
  • gyártott SYNCIII digitális szemüveglencse minden rétegeivel

TERMÁKAJÁNLÁS
Ajánljuk vásárlóinak a SYNC III lencséket, melyeket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Akciónk keretében 40 % kedvezményt nyújtunk Önnek a raktári és gyártott SYNCIII digitális eszközökhöz kifejlesztett szemüveglencsék áraiból. Raktárhiány esetén a lencsék szállítási határideje automatikusan 5 munkanapra módosul, a gyártott lencsék határideje 10 munkanapra módosul. Az akcióban – ahol elérhetőek – a Sensity fényresötétedő lencsék lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.

Akciós ajánlatunk más kedvezményekkel nem vonhatóak össze és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.