A szemünk védelme a digitális világban

A Hoya bemutatja a vizuális rendszerünk tehermentesítését segítő lencsék harmadik, tökéletesített generációját, amelynek tagjait kimondottan arra tervezték, hogy támogatást nyújtsanak a szemünknek a digitális világban.

A modern digitális világ új kihívásokat tartogat a szemünk számára; sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek a digitális képernyők előtt, vagy más közeli fókuszálást igénylő tevékenységekkel. Ez azonban digitális szemfáradtsághoz vezethet, amelynek tünetei – pl. homályos látás, fejfájás vagy szemirritáció – már 2 óra eszközhasználat után jelentkezhetnek. A képernyők közötti váltás pedig csak tovább rontja a helyzetet, hiszen a szemizmoknak így egyáltalán nincs lehetőségük pihenésre. Ideális megoldás lehet azon 13 és 45 év közötti szemüveget viselők számára, akik naponta több mint két órát töltenek digitális képernyők előtt, illetve azok számára, akik a mindennapi tevékenységeik során elsősorban közelre fókuszálnak.SyncIII digitális szemüveglencse

Egy friss kutatás szerint a Hoya közeli alkalmazkodást támogató lencséinek viselésével a szem megerőltetéséből fakadó tünetek az esetek 84%-ában csökkentek, és a viselők 94,7%-a volt elégedett a Hoya ezen lencséivel.

A Sync III lencsék előnyei:
+ Segítenek a digitális szemfáradtság tüneteinek megelőzésében vagy csökkentésében
+ Megnövelt vizuális kényelmet biztosítanak a nap minden percében

A Hoya Sync III továbbfejlesztett lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, amely kimondottan a mai kor vizuális kihívásaihoz igazodik.

A teljesítménynövelő zónában finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését, és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is, ebben a modern, digitális világban.

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak a 13-45 év közötti vásárlóknak, akik naponta több mint 2 órát töltenek képernyő előtt, vagy más közeli fókuszálást igénylő tevékenységekkel
  • Azoknak, akik a digitális szemfáradtság tüneteitől szenvednek
  • Azoknak, akik szeretnék megelőzni a digitális szemfáradtság kialakulását