Zöld szerda

Vásárold új szemüveged óriási kedvezménnyel

csak egy napig, június 26-án üzletünkben!

Zöld szerda OP Multifocal Plus szemüveglencse akció

Ha most vásárolsz új szemüveget 40% kedvezményt kapsz az Opticnet OP Multifocal Plus szemüveglencséinek áraiból!

Ráadásul vásárlásod mellé, most tiéd lehet luxus napszemüvegek egyike (Carrera 5046/S 807 QT, Safilo és Tom Ford Anoushka TF371 53F, Marcolin)!

Hogyan nyerhetsz?

  1. Vásárolj egy új szemüveget optikánkban
  2. Jelentkezz a Luxus napszemüveg sorsolásra az ITTENI jelentkezési lap kitöltésével
  3. Látogass el az Opticnet Hungary honlapjára, mert itt tesszik közzé a szerencsés nyertesek neveit!

Az akció játékszabályzatát itt megtalálja, további részletekért keresse fel üzletünket.

AZ AKCIÓ LEÍRÁSA:

  1. 40% azonnali kedvezmény Opticnet OP Multifocal Plus szemüveglencsére (Multifocal alaplencsék, illetve az ehhez tartozó felületkezelés és fényre sötétedő opció árából) új szemüveg vásárlása esetén.
  2. 20 % azonnali kedvezmény az üzletünkben található szemüvegkeretre az akcióban résztvevő szemüveglencse vásárlása mellé
  3. Nyereményjáték luxus napszemüvegért
  1. 40% azonnali kedvezmény
  • Az ajánlat csak az fent említett szerdai napon érvényes, minden új szemüveg (szemüvegkeret+szemüveglencse) vásárlása esetén a vásárló 40% részesülhet a szemüveglencse árából.
  • A 40% kedvezmény az OP Multifocal alaplencsék, illetve az ehhez tartozó felületkezelés és fényre sötétedő opció árából érvényes.
  • Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.

2. 20% azonnali kedvezmény

  • Az ajánlat csak az fent említett szerdai napon érvényes, minden új szemüveg (szemüvegkeret+szemüveglencse) vásárlása esetén a vásárló 20% részesülhet a szemüvegkeret árából a megjelölt szemüveglencse megvásárlása esetén.

3. Nyereményjáték luxus napszemüvegért

  • Azok a vásárlók akik ezen a szerdai napon, a „Zöld szerdán” vásárolnak egy Opticnet optikában részt vehetnek egy nyereményjátékon, amin 2 márkás napszemüveget sorsolnak ki.
  • A nyereményjátékon való részvétel feltétele: a vásárló feltölti az alábbi adatokat az Opticnet honlapján található űrlapon keresztül:
    • név, születési dátum, telefonszám, email cím
    • vásárlás helye és időpontja
  • A sorsolás időpontja az adott zöld szerda utáni második munkanap, 10 óra. A nyerteseket az Opticnet értesíti a nyereményről, akik az optikákban vehetik majd át a nyereményüket a vásárlást igazoló blokk ellenében.

Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.