Kék fény szűrős dioptria nélküli munkaszemüveg

Pupilla Optika a korona-vírus által #homeoffice-ba kényszerült munkavállalók megsegítésére egy különleges ajánlattal készült, megváltozott ügyfélélménnyel!

Talán számunkra a legnehezebb a személyes kontaktus elvesztése, de igyekszünk így is a legjobb élményt szerezni Önöknek.

Kutatások és cikkek születnek, hogy az otthon maradt irodai dolgozók több időt töltenek munkával és így digitális kijelzőik figyelésével, ezáltal a szembe több káros kék fény kerül és gyorsabban fárad a nap során.

Ezen okokból kifolyólag kikerestük a leguniverzálisabb, gazdaságos, de mégis magas minőségű kereteinket, hogy a legmagasabb minőségű HOYA kék fény szűrő lencséinkkel lássuk el és tudjuk felkészíteni Önöket a biztonságos napi munkavégzésre.

Fontos, hogy a képeken látható lencsék, még csak demo lencsék és nem a végleges HOYA termékek, azokat Mi fogjuk beleilleszteni az Ön által választott keretbe.

Kinek ajánlott?

forrás: Hoya.hu

A kék fény-szűrős lencse csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. Ez az optimális megoldás a vásárlók azon csoportja számára, akik napjaik nagy részét digitális képernyők előtt töltik, ideértve a diákokat, az irodai dolgozókat és a gyermekeket. Amellett, hogy megelőzik a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását, a Blue Control szemüveglencsék nyugodtabb, kontrasztosabb látást is biztosítanak viselőjüknek.

Gyakorlatilag, minden laptoppal, tablettel, vagy telefonnal dolgozó munkavállalónak hasznos lehet. Kivételt talán a grafikus szakemberek képezhetnek, akiknek különösen fontos a szerkesztési folyamataik közben észlelni az árnyalati különbségeket.

Garancia

A BLC réteggel ellátott műanyag lencse gyártója a Hoya Lens Hungary Zrt.

A Hoya a BLC réteggel ellátott lencsére 3 év gyártási garanciát vállal.

A választható műanyag szemüvegkereteinket pedig 1 éves garanciával kínáljuk.

A csomag tartalmazza:

  • 1 db választható szemüvegkeret
  • 2 db HOYA dioptriamentes kékfény-szűrős lencse
  • Ajándék – prémium HOYA szemüveglencse törlő
  • szállítási költség

Segítség a szemüvegkeret helyes méretének kiválasztásához

Választható keretek:

KERET 1.

KERET 2.

 

 

 

KERET 3.

KERET 4.

 

KERET 5.

KERET 6.

 

KERET 7.

KERET 8.

 

KERET 9.

KERET 10

KERET 11.

KERET 12.

KERET 13.

KERET 14.

KERET 15.

KERET 16.

KERET 17.

KERET 18.

KERET 19.

KERET 20.

Kék fény szűrős dioptria nélküli munkaszemüveg rendelés

Az ár a rendelés során kiválasztható tételekre értetendő, mely egységesen bruttó 19.990 Ft* darabonként. Amennyiben több rendelést kíván leadni, kérem azokat adja le külön-külön és a kollégáink igyekeznek egyszerre megküldeni az Önök számára.

Rendelni tudnak az alábbi típusokból telefonon, e-mailen keresztül, illetve az alábbi mezők kitöltésével.

Kérjük adja meg a pontos nevét, címét, telefonos-, valamint internetes elérhetőségét. A kiszállítás 4-6 munkanapon belül Magyarország területén érhető el, melynek díját mi álljuk. A kész szemüveget személyesen is átveheti üzletünkben ! Cím: Pupilla Optika 4028 Debrecen Ótemető utca 14.

A szemüvegek fizetése utánvéttel vagy előre utalással lehet.  Előre utalásnál kérjük a következő bankszámla számot szíveskedjenek használni.

A Pupilla Optika bankszámla száma: 10700141-44126007-51100005

.  A megadott áron elérhető szemüvegek dioptria nélküliek. Dioptriásan is lehet rendelni, -3,50 és +3,50 dioptria között. Itt a dioptria nélküli és a dioptriás ár megegyezik.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Munkahelyének neve, címe (amennyiben munkavállalói juttatásban részesül a szemüveg kapcsán, kérem töltse ki)

Kiszállítási cím (név, irányítószám, közterület, házszám stb.)

Kérjük itt adja meg melyik számú keretet választotta (kötelező)
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.

Ha szeretne még valamit közölni a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük itt tegye meg

Kérjük spam ellenőrzés miatt adja meg az alábbi matematikai művelet pontos eredményét számokkal:

[recaptcha]